Resultaten voor duitse spellingscontrole

duitse spellingscontrole
 
spellingscontrole Vertaling Nederlands-Duits.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: spellingscontrole EN spellingscontrole ES spellingscontrole FR. Vertalingen spellingscontrole NLDE. We hebben geen vertalingen voor spellingscontrole in Nederlands Duits.
Spelling.nu Online spelling grammatica controleren.
Typ of plak uw tekst in het onderstaande veld, selecteer de taal van uw tekst en klik op Controleer spelling om uw tekst te controleren. Een foutje is menselijk maar met behulp van dit overzicht kun je er hopelijk enkele voorkomen.
3 stappen: Word spellingscontrole in een andere taal How To ComputerTotaal.
Ga naar het tabblad Controleren en kies voor Taal Controletaal instellen. Selecteer de gewenste taal voor de spellingscontrole. Indien het spellingscontrole-teken voor de taal staat het blauwe vinkje met ABC, betekent dit dat de taalprogramma's, zoals de spellingcontrole, voor die taal zijn geïnstalleerd.
Controleer je spelling voordat je publiceert Erno Hannink.
Voor dit artikel controleerde ik ook nog even of er een spellingscontrole is voor Internet Explorer. En die is er: ieSpell gratis voor persoonlijk gebruik. Als je artikelen in het Engels schrijft of in het Engels reageert bijvoorbeeld op een weblog, LinkedIn of Facebook heb ik nog een betere spellingscontrole gevonden.
spelling vertaling Nederlands-Duits.
hoe kom ik aan spellingscontrole frans en duits Kassa.
Op mijn oude computer had ik een spellingscontrole voor duits en engels, nu, maar op de computer die ik nu heb geen nieuwe, maar een met XP en Microsoft Office XP Professional heb ik alleen nog Engels en Nederlands. Wie kan mij vertellen hoe ik een Duits en Franse spellingscontrole kan krijgen?
Spellingcontrole en grammaticacontrole met LanguageTool.
Ook voor ontwikkelaars zijn er uitdagingen te vinden bij LanguageTool. Vragen beantwoorden we op het forum, waar u ook vragen in het Nederlands kunt stellen. Daar kunnen ook onterechte meldingen van LanguageTool gemeld worden, of voorstellen voor regels gedaan worden.
Spelling en grammatica controleren in een andere taal Office-ondersteuning.
Als u de spelling van een formulier wilt controleren, klikt u op het tabblad Controleren in de groep Controle op Spelling Opmerking: Mogelijk hebt u een taalpakket nodig als uw versie van het 2007 Microsoft Office-systeem geen taalprogramma's, zoals de spellingcontrole, bevat voor de taal waarin u wilt typen.

Contacteer ons