Resultaten voor spellingscontrole frans

spellingscontrole frans
 
spelling vertaling Nederlands-Frans.
Spellingscontrole Frans.
Regio en talen slaan op bovenstaande, namelijk de taal van Windows, niet van de spellingscontrole in Word. In Word zijn de werkbalken ook in het portuguees ondanks het feit dat we daar als taal het Frans aangeduid hebben.'links' onderaan staat taal: Frans werkbalk taal kiezen Frans.
3 stappen: Word spellingscontrole in een andere taal How To ComputerTotaal.
Ga naar het tabblad Controleren en kies voor Taal Controletaal instellen. Selecteer de gewenste taal voor de spellingscontrole. Indien het spellingscontrole-teken voor de taal staat het blauwe vinkje met ABC, betekent dit dat de taalprogramma's, zoals de spellingcontrole, voor die taal zijn geïnstalleerd.
Spelling.nu Online spelling grammatica controleren.
Typ of plak uw tekst in het onderstaande veld, selecteer de taal van uw tekst en klik op Controleer spelling om uw tekst te controleren. Een foutje is menselijk maar met behulp van dit overzicht kun je er hopelijk enkele voorkomen.
Spelling en grammatica controleren in een andere taal Office-ondersteuning.
Als u de spelling van een formulier wilt controleren, klikt u op het tabblad Controleren in de groep Controle op Spelling Opmerking: Mogelijk hebt u een taalpakket nodig als uw versie van het 2007 Microsoft Office-systeem geen taalprogramma's, zoals de spellingcontrole, bevat voor de taal waarin u wilt typen.
Spelling controleren en woordenlijst Nederlands.
hoe kom ik aan spellingscontrole frans en duits Kassa.
2009 om 1133.: Hoe kom ik aan spellingscontrole frans en duits. Op mijn oude computer had ik een spellingscontrole voor duits en engels, nu, maar op de computer die ik nu heb geen nieuwe, maar een met XP en Microsoft Office XP Professional heb ik alleen nog Engels en Nederlands.
spellingscontrole Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: spellingscontrole DE spellingscontrole EN spellingscontrole ES. Vertalingen spellingscontrole NLFR. We hebben geen vertalingen voor spellingscontrole in Nederlands Frans.
Spellingcontrole en grammaticacontrole met LanguageTool.
Ook voor ontwikkelaars zijn er uitdagingen te vinden bij LanguageTool. Vragen beantwoorden we op het forum, waar u ook vragen in het Nederlands kunt stellen. Daar kunnen ook onterechte meldingen van LanguageTool gemeld worden, of voorstellen voor regels gedaan worden.
French spell checker grammar and spell check Reverso.
Our analysis showed that more than 30% of the French texts translated through our instant translation tool contain significant spelling mistakes, which could be automatically corrected.Do not hesitate to send us your feedback on the results of the spelling and grammar check.

Contacteer ons