Resultaten voor dt spellingscontrole

dt spellingscontrole
 
werkwoordspelling: d, t of dt Genootschap Onze Taal Onze Taal.
D, t of dt. Wat zijn de dt-regels voor de tegenwoordige tijd? Op vrijwel alle werkwoorden zijn voor de persoonsvorm in de tegenwoordige tijd enkelvoud de volgende regels van toepassing.: voeg geen t toe als het onderwerp ik is: ik maak / ik word, maak ik / word ik.
Spellingcontrole Word ZonderFout.nl.
apostrof burgemeester burgermeester duivel een op de employee employé gevlei gevlij gezegde grammatica hij of hem holland ik of mij illusie armer illusie rijker intact in tact introducee introducé jaren 80 jij of jou joost kostwinnaar kostwinner logee logé prostituee prostitué sowieso sowiezo spelling spellingcontrole ten einde teneinde ten minste tenminste tips voornaam wij of ons Word zij of haar zij of hen zowieso zowiezo.
Spellingcontrole, Woordenboek Synoniemen Spellingcontrole.com.
De Nederlandse thesaurus zal de drijvende kracht zijn om de kunst van het schrijven naar het volgende niveau te brengen door woorden te introduceren die op zullen vallen, tot nadenken aanzettenen die het dialoog stimuleren. Nederlandse spellingcontrole vakje op startpagina.
Spelling controleren en woordenlijst Nederlands.
VALKUIL.net Spellingcorrector.
Toon geavanceerde opties. Deel deze site! Typ of plak hier uw tekst.: Of upload hier uw tekstdocument: selecteer bestand. Zekerheid bij correctie van fouten.: Gevonden taalfouten mogen gebruikt worden. voor wetenschappelijk onderzoek. voer spellingcorrectie uit. De spellingcorrectie draait, een ogenblik geduld.
Office 365: Spellingscontrole op d of dt Microsoft Community.
Office 365: Spellingscontrole op d of dt Hallo., Ik zou graag willen weten of word controleert op d of dt in een zin. Als dit niet het geval is, waar kan ik dit dan instellen of is dit helemaal niet mogelijk?
dS Schrijfhulp. De Standaard.
Werkwoordspelling: vind of vindt? d of dt? Wat is nu juist?
Als het gaat om de ik-vorm schrijf je het werkwoord altijd alleen met een d. Hij-/zij of het-vorm. Als het gaat om de hij-/zij of het-vorm schrijf je dt. Let op: er komt nooit dt achter een werkwoord, alleen een t.
Spellingcontrole en grammaticacontrole met LanguageTool.
Ook voor ontwikkelaars zijn er uitdagingen te vinden bij LanguageTool. Vragen beantwoorden we op het forum, waar u ook vragen in het Nederlands kunt stellen. Daar kunnen ook onterechte meldingen van LanguageTool gemeld worden, of voorstellen voor regels gedaan worden.
Spelling D, T of DT.
D, T of DT? Spellingsalfabet in 7 talen. Veelvuldig fout gespelde woorden. Woorden.org, online sinds 2010, is een gratis online woordenboek voor de Nederlandse taal. Ook op deze website. Spreekwoorden Populair Sitemap Quotes Woordenboek Woord eindigt op Woord begint met Woord bevat Woordenboek.

Contacteer ons